Нашият екип

НЕВИМЕД ЕООД гр. София

Ние осъществяваме сигурен медицински транспорт със специализиран автомобил на територията на гр. София, както и в други селища в България и държави на територията на ЕС. Частната линейка е оборудвана с хидравлична носилка, преносим стол за стълби и асансьори, кислородна бутилка, аспиратор, генератор за напрежение 220V.

01

Румен Надков - управител, водач на линейка

Водачът управлява линейката, пристига на посочения адрес и заедно с носача пренася пациента от легло до легло, от болницата до дома, от дома до болницата. Управителят се свързва директно с клиента без посредник.

02

Носач

Оказва съдействие за сваляне и качване по етажи на пациента, пренасяне от легло до легло, транспортиране от болницата до дома и от дома до болницата.

Допълнителен персонал

При допълнителна заявка може да се осигури лекар или медицинска сестра.

 

НЕВИМЕД ЕООД гр. София осъществява сигурен медицински транспорт със специализиран автомобил на територията на гр. София, както и в други селища в България и държави на територията на ЕС. Частната линейка е оборудвана с хидравлична носилка, преносим стол за стълби и асансьори, кислородна бутилка, аспиратор, генератор за напрежение 220V.

0896 020 666

© 2021 NEVIMED . All rights reserved | Powered by WebSolution.bg